Πρίφτης για Παναθηναϊκό: “Δεν ισχύει το δημοσίευμα”

Ένα αθλητικό σάιτ με έδρα το Καζάν, αναφέρει πως ο Δημήτρης Πρίφτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας προπονητής αποκλειστικά στο novasports.gr.

Στο δημοσίευμα ωστόσο ξεκαθαρίζεται πως ο Έλληνας προπονητής δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. To novasports.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ξακαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει:

“Επιστρέφω στην Ελλάδα την Τετάρτη κι αυτή την περίοδο είμαι σε διαπραγμάτευση με την Ούνικς για το συμβόλαιό μου. Από την περίοδο που ο Παναθηναϊκός συζητούσε για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα, δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ με κανέναν από τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν είχα κάποιο τηλεφώνημα, ή κάποιο μήνυμα επομένως το δημοσίευμα, όχι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έρχομαι στην Ελλάδα γιατί ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα κι αυτό είναι όλο”!

Το όνομα του Πρίφτη είχε ακουστεί και πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό ο Όντεντ Κάτας, όμως, τότε δεν υπήρχε καμία πρόθεση από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού να αφήσει την Ούνικς στα κρύα του… λουτρού, ενώ μάλιστα η ομάδα ήταν μέσα σε όλους τους στόχους της κι εντός κι εκτός συνόρων. Ο Πρίφτης τελικά έφτασε μέχρι τους τελικούς του Eurocup και δεν ήπιε νερό στις λεπτομέρειες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.