Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Στην επόμενη εισβολή δε θα αγωνιστούμε”

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καταδικάζει το "ντου" 50 ατόμων χωρίς εισιτήριο στο ματς του τμήματος μπάσκετ γυναικών του συλλόγου απέναντι στον Σπόρτινγκ στο "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (26/1) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», μεταξύ των «πράσινων» και του Σπόρτιγκ, για την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.