Παπαθεοδώρου: «Νίκη μεγάλης αξίας»

Αισιόδοξος ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια στο Basketball Champions League, μετά την εκτός έδρας επικράτηση στη Σικελία

Εμφανώς ανακουφισμένος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη που σημείωσε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Τρίτη (24/10) επί της Capo d’Orlando, στη Σικελία, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο πρώτος λόγος που έκανε τον προπονητή του «Δικέφαλου» χαρούμενο ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και η αποτελεσματικότητά τους στην άμυνα, στη μεγαλύτερη τουλάχιστον διάρκεια του αγώνα με την ιταλική ομάδα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Basketball Champions League. Θέλαμε να πάρουμε το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση και το πετύχαμε με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει, δηλαδή έχοντας τον έλεγχο στο παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε καλή απόδοση στην άμυνα μας κι αυτό ήταν ένα θέμα που μας απασχόλησε πολύ στα τρία τελευταία παιχνίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Σικελία. 
Και συνέχισε, φανερώνοντας το δεύτερο λόγο που τον έκανε να είναι χαρούμενος, αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια των «ασπρόμαυρων» στο θεσμό: «Αν και φτάσαμε στην τρίτη αγωνιστική, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις για την έκβαση του ομίλου. Υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλο, η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη, εντός κι εκτός έδρας. Για αυτό και αποκτά μεγαλύτερη σημασία για μας αυτή η νίκη που έγινε εκτός έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.