Κλάσεν: «Σημαντική η δεύτερη συνεχής νίκη»

Ο Καναδός σέντερ στάθηκε στην αξία που έχει για τον ΠΑΟΚ το μίνι θετικό σερί, το οποίο έκανε με την επικράτησή του επί της Orlandina.

Με λαχτάρα περίμεναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να… γυρίσει ο τροχός για την ομάδα τους, φέρνοντας απανωτές νίκες. Έτσι, το μίνι θετικό σερί που έκαναν οι «ασπρόμαυροι» με την επικράτησή τους επί της Orlandina στη Σικελία (24/10), για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, αμέσως μετά τη νίκη επί της Κύμης στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να μην τους προκαλέσει ικανοποίηση. 

Απόδειξη αποτελούν τα λόγια του Όουεν Κλάσεν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ιταλούς. Τόνισε με… δέος ο Καναδός σέντερ του «Δικέφαλου»: «Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση και το γεγονός ότι κερδίσαμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Όσο για το παιχνίδι, αλλά και τη συνέχεια στο θεσμό, ο Κλάσεν δήλωσε: «Είχαμε πει ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην ατομική άμυνα και νομίζω ότι κάναμε ένα βήμα σε αυτό τον τομέα. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει σίγουρα στην προσπάθεια μας στο Basketball Champions League. Η Orlandina μας πίεσε αρκετά, ιδιαίτερα στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, δεν νομίζω, όμως, ότι πανικοβληθήκαμε. Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.