Έσπασε το ρόδι η Elan Chalon

Οι Γάλλοι περιμένουν αύριο (31/10) τον ΠΑΟΚ με ανεβασμένο ηθικό. Τι έκαναν στα πρωταθλήματά τους οι αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» στο BCL την περασμένη αγωνιστική.

Οι Γάλλοι περιμένουν αύριο (31/10) τον ΠΑΟΚ με ανεβασμένο ηθικό. Τι έκαναν στα πρωταθλήματά τους οι αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» στο BCL την περασμένη αγωνιστική

Την πρώτη της νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα πέτυχε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League (Τρίτη, 31/10), Elan Chalon. Οι πρωταθλητές Γαλλίας την περασμένη σεζόν δεν έχουν ξεκινήσει καλά την τρέχουσα, αλλά πέτυχαν μια σπουδαία νίκη στην έδρα της αήττητης μέχρι την 6η αγωνιστική Le Mans με 63-66. Πρώτος σκόρερ για την Elan Chalon ήταν ο Lance Harris με 19 πόντους, ενώ ο πρώην NBAer, Michael Gelabale, είχε 10 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife γνώρισε την 2η  ήττα της στις 6 πρώτες αγωνιστικές, καθώς έχασε από την Andorra με 58-48. Η κάτοχος του Basketball Champions League  έπαιξε εκπληκτική άμυνα για τρία δεκάλεπτα, κρατώντας τους αντιπάλους στους 34 πόντους, αλλά οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 24-13 στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασαν στη νίκη. Κορυφαίος παίκτης της Iberostar Tenerife ήταν ο Javier Beiran με 9 πόντους και 7 ριμπάουντ.

H Gaziantep  γνώρισε την 3η της ήττα στις 4 πρώτες αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος, χάνοντας από την Eskisehir με 118-119 με ένα τρίποντο του Billy Baron 2.8’’ πριν τη λήξη της δεύτερης παράτασης. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Στέφανου Δέδα ήταν ο Victor Rudd με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο D.J. White είχε 19 πόντους και ο Sean Armand 20.

H Orlandina είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αλλά τελικά έχασε από την Torino με 70-73 και υποχώρησε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 5 αγωνιστικές. Κορυφαίος παίκτης για τους Σικελούς ήταν ο Justin Edwards με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
H Neptunas πήρε την 7η νίκη στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας επικρατώντας της Pieno Zvaigdzes με 97-91 για την 9η αγωνιστική και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Ventspils διατήρησε το αήττητο (7-0) νικώντας εκτός έδρας τη Jurmala με 69-84.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.