Χωρίς Αθηναίου, αμφίβολος ο Γουίβερ

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Άρη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στη Βόννη (19.30) με τον Γουίβερ να αμφίβολος. «Μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν ήττες από τον Ολυμπιακό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Άρη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League κόντρα στη Βόννη (19.30) με τον Γουίβερ να αμφίβολος. «Μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν ήττες από τον Ολυμπιακό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
 
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά αθλητική ομάδα. Τα τρία παιχνίδια που έχει χάσει στο Champions League δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της εικόνα. Είναι ομάδα που παίζει με ενέργεια, τρέχει πολύ, θέλει να παίζει σε έντονο ρυθμό το παιχνίδι, πάνω-κάτω και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μυαλωμένοι και υπομονετικοί. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, γιατί αν βιαστούμε θα μπούμε σε περιπέτεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε ένα παιχνίδι στον πόντο. Αν εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε», ανέφερε σήμερα, πριν την απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».
 
Πρόσθεσε ο Γιαννάκης, αναφέροντας: «Ηττες, σαν την τελευταία μας από τον Ολυμπιακό, μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν, γιατί παίζεις με ομάδες που δεν συγχωρούν το λάθος. Ο Ολυμπιακός απέναντί μας είχε πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας, κάτι που δεν είχε μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να διαθέτουμε μεγαλύτερη υπομονή στον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε. Δείξαμε μια ανωριμότητα στο ότι όταν κάναμε λάθη και ξέφυγαν στο σκορ, βιαζόμασταν να ανταποδώσουμε με την επιθετική μας προσπάθεια. Χάσαμε και κάποια εύκολα καλάθια που μας χάλασαν λίγο το μυαλό στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο, δημιουργήθηκε η διαφορά και μετά δεν είναι εύκολο, απέναντι σε τέτοιες ομάδες, να καλύπτεις 8-10 πόντους και να συνεχίσεις να το κάνεις με καθαρό μυαλό. Χάσαμε και τον Γιάννη (σ.σ. Αθηναίου), που θα μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά αυτά συμβαίνουν και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Είναι καλό που μετά από αυτήν την ήττα έχουμε γρήγορα παιχνίδι, καθώς δίνει αυτό τη δυνατότητα στα παιδιά να επανέλθουν σε όσα θέλουμε να παίξουμε και να κάνουμε. Αν έρθει και ο κόσμος, θα είναι μια συμπαράσταση στην προσπάθειά τους. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε καλά και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Ερωτηθείς, δε, για τη μεγαλύτερη αδυναμία του συνόλου ως τώρα, απάντησε λέγοντας: «Δεν κάνουμε φάουλ. Αυτό είναι το πρώτο και το κυρίαρχο. Το φάουλ είναι εργαλείο για μας, όπως και για όλες τις ομάδες. Πρέπει να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση να το κάνουμε».
 
Ο Στέλιος Πουλιανίτης αναγνώρισε, με τη σειρά του, τη δυσκολία της μάχης απέναντι στη γερμανική ομάδα, δηλώνοντας ακόμη: «Η αντίπαλός μας είναι καλή αμυντικά, ενώ επιθετικά τρέχει αρκετά. Ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια. Ήταν καλό τεστ, σε αυτό το πλαίσιο, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Είναι καλό και ότι παίζουμε στην έδρα μας, θα είμαστε πιο ξεκούραστοι, από ότι θα ήμασταν αν είχαμε εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε το δικό μας ρυθμό, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα». Κατέληξε ο 22χρονος γκαρντ επισημαίνοντας: «Το ότι η Βόννη δεν έχει νίκη στη διοργάνωση, δε σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Είναι καλή ομάδα. Προσωπικά, θέλω να είμαι καθημερινά έτοιμος, προπονούμαι και προσδοκώ να αρπάξω την ευκαιρία, όταν μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.