Μήτρου Λονγκ: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο, γνωρίζουμε τη δυναμικότητα της Τενερίφη»

Το σχόλιο του Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ για το παιχνίδι του Περιστερίου με την Τενερίφη για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Ύστερα από την πρεμιέρα με το… αριστερό για το Περιστέρι, κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ η αθηναϊκή ομάδα «αναζητά» την πρώτη νίκη κόντρα στην Τενερίφη (31/01, 22:00). H ομάδα του Βασίλη Σπανούλη φιλοξενείται στην «Santiago Martin Arena» από τους Ισπανούς και ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ σχολίασε το δύσκολο έργο του Περιστερίου. Παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη στον οργανισμό αλλά και τους συμπαίκτες του.

«Η Τενερίφη είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ ποιοτική που θέλει να φτάσει μακριά στο Basketball Champions League. Τους σεβόμαστε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στον τρόπο που παίζουμε», είπα αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, ώστε μέσα από αυτή να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό που μας αναλογεί, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.