Περιστέρι – Χάποελ Ιερουσαλήμ 75-77(παράταση): Πίστεψε στην νίκη αλλά δεν τα κατάφερε (video, highlights)

Πολύ κοντά στην νίκη οι γηπεδούχοι αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη υποδέχτηκε την Χάποελ Ιερουσαλήμ του Ηλία Καντζούρη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων έχοντας την διαφορά στο +10 με μεγάλο πρωταγωνιστή των γηπεδούχων τον Λεωνίδα Κασσελάκη. Ο Έλληνας παίκτης ήταν από τους πρωταγωνιστές του πρώτου δεκάλεπτου. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζάιλεν Χάντς έφτασε τους 4 πόντους, κρατώντας το προβάδισμα των 10 πόντων. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι με τον Χάνκινς να έχει βάλει 7 πόντους. Το Περιστέρι όμως πήρε τα πάνω του με τον Τόμπσον να γίνεται ο πρώτος διψήφιος, φτάνοντας τους 14 πόντους, στέλνοντας τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στα ύψη ενόψει ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν βολές και τον Καντίν Κάρινγκτον να βάζει τους πρώτους πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι  ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν, ωστόσο η αντίδραση βρέθηκε με τον Ντάνγκουμπιτς να βάζει δίποντο στο 6:31’. Στο 2:21’ η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έστειλε την διαφορά στους δύο πόντους με τον Μπράιντον Λεμάρ να ευστοχεί από την γραμμή των βολών. Το προβάδισμα για τους Ισραηλινούς συνεχίστηκε μέχρι την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά το Περιστέρι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και βρέθηκε προηγούμενο στο 4:53’με τον Πουλιανίτη να ευστοχεί. Στη συνέχεια, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έφτασε τη διαφορά στο +3 με Ράντολφ να ευστοχεί από τις βολές. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με τον Τόμπσον και τον Σμίθ να είναι εύστοχοι και να ανεβάζουν την διαφορά στους 3 πόντους. Ο Ράνγκαλντ λίγο πριν λήξει το παιχνίδι όμως με τρίποντο τέλειωσε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 20-20, 8-20, 12-10, 9-11

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.