Έμπλεξε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε από το -16 κόντρα στη Μπαϊρόιτ αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 80-73 και πλέον η υπόθεση πρόκριση γίνεται δύσκολη για την ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε από το -16 κόντρα στη Μπαϊρόιτ αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 80-73 και πλέον η υπόθεση πρόκριση γίνεται δύσκολη για την ελληνική ομάδα.
Πάρε τη Nova μαζί σου με την υπηρεσία Nova GO. Aπόλαυσε το αγαπημένο σου θέαμα σε laptop, tablet και smartphone όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα κι έξω από το σπίτι και εντελώς δωρεάν!

Η παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχαν ένα πολύ κακό – νωθρό ξεκίνημα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι από πολύ νωρίς να βρεθούν μπροστά με διψήφιες διαφορές.

Η ΑΕΚ κατάφερε, με κορυφαίο τον Μάνι Χάρις, να αντιδράσει στο δεύτερο δεκάλεπτο και να πάει στα αποδυτήρια με την διαφορά εις βάρος της στους 9 πόντους, ενώ στην τρίτη περίοδο έπαιξε ακόμα καλύτερα και βρέθηκε ακόμα και μπροστά στο σκορ, μετά από ένα προσωπικό ξέσπασμα του Σάκοτα, που ολοκλήρωσε και πάλι ο Χάρις. 

Ακόμα και τότε όμως, οι Γερμανοί έμειναν ψύχραιμοι απέκρουσαν την αντεπίθεση της Ένωσης και με τους Ντόρεθ και Αμαϊζε απάντησαν και τελικά έφτασαν στη νίκη. Κατά διαστήματα η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή αμυντικά, ενώ στην επίθεση τελείωσε με 4/27 !!!! τρίποντα


ΜΠΑΪΡΟΪΤ (Κόρνερ):
Ρόμπινσον 7, Κοξ 7, Λίνχατ 3, Ντόρεθ 7, Σεϊφερθ 5, Μακ Κρέι 2, Βακάλσκι 5, Αμέιζ 13, Μπρουκς 9, Γιορκ 22(4)


ΑΕΚ (Μανωλόπουλος):
Ελόνου 6, Τζέιμς 4, Γκριν 7, Χάρις 22, Ξανθόπουλος 4, Σάκοτα 19(3), Άτιτς, Λαρεντζάκης 2, Μπάρλοου 2, Μαυροειδής 5, Καββαδάς 2.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.