Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ζωντανοί!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την αξία της εκτός έδρας νίκης επί της Γκαζιαντέπ (20/12) και συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε απεγνωσμένα μια νίκη για να κρατηθεί ζωντανός στην προσπάθειά του να πάρει θέση στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου του Basketball Champions League. Από τη στιγμή που τη βρήκε απόψε (20/12) στην Τουρκία, απέναντι στην Γκαζιαντέπ, δεν θα μπορούσε ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, παράνα… εξυμνήσει την αξία της!Έτσι κι έπραξε, λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τον αγώνα στην Τουρκία, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο επιτελείο. Μείναμε ζωντανοί στο Basketball Champions League. Είχαμε ένα πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα με τα παιχνίδια κόντρα σε MHP Riesen Ludwingsburg και AEK, στα οποία ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια. Σήμερα δεν είχαμε πολύ καλή νοοτροπία. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε, όπως είπα και πριν. Είμαστεακόμα ζωντανοί στον όμιλο…»

Ερωτώμενος σχετικά με το τι είναι αυτό που λείπει από την Γκαζιαντέπ, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Ο Στέφανος Δέδας έχτισε την ομάδα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στην αρχή της σεζόν και τώρα η ομάδα θέλει χρόνο για αλλάξει το παιχνίδι της. Δεν είναι τόσο εύκολο επειδή είναι εντελώς διαφορετική η νέα φιλοσοφία. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται η Γκαζιαντέπ. Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και απλά θα πρέπει να νιώσουν πιο άνετα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.