Στα πιτς ο Τσαϊρέλης

Χωρίς τον Έλληνα φορ ξεκίνησε σήμερα (29/1) στην Αθήνα η μίνι προετοιμασία του Άρη για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αβελίνο.

Χωρίς τον Έλληνα φορ ξεκίνησε σήμερα (29/1) στην Αθήνα η μίνι προετοιμασία του Άρη για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αβελίνο.

Με προπόνηση που έγινε σήμερα (29/1) στην Αθήνα ξεκίνησε ο Άρης τη μίνι προετοιμασία του για τον ερχόμενο (31/1) αγώνα με την Αβελίνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Από την προπόνηση δεν έλειψε το πρόβλημα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο προπονητής των «κίτρινων» δεν είχε στη διάθεσή του τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση από το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Κόροιβο. Η προπόνηση έγινε στο κειστό γυμναστήριο Ιλίου Β’ “Γεώργιος Κακούρης”. 
Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο (30/1) το πρωί από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας με προορισμό τη Ρώμη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αβελίνο.

Να σημειωθεί ότι ο Μπράις Ντουβιέ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αυστρίας για τα δυο εντός έδρας παιχνίδια της, με τη Γεωργία (23/2) και τη Σερβία (25/2), στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. O Αυστριακός παίκτης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 19 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στις 26 του ίδιου μήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.