Πέρασε από την Τουρκία η Λούντβισμπουργκ (video)

Η Λούντβισμπουργκ προηγήθηκε ως και με 16 πόντους διαφορά, η Γκαζιάντεπ επέστρεψε αλλά οι Γερμανοί έμειναν ψύχραιμοι και πέρασαν από την Τουρκία με σκορ 72-67.

Η Λούντβισμπουργκ προηγήθηκε ως και με 16 πόντους διαφορά, η Γκαζιάντεπ επέστρεψε αλλά οι Γερμανοί έμειναν ψύχραιμοι και πέρασαν από την Τουρκία με σκορ 72-67.

Η ουραγός του τουρκικού πρωταθλήματος Γκαζιαντέπ μπορεί να πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα από την έδρα της Βέντσπιλς και μάλιστα με κατοστάρα, αλλά είχε πολύ μικρό κίνητρο απέναντι στην ποιοτική Λούντβισμπουργκ στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τουρκία. Η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς έχασε πολύ νωρίς την επαφή της στο σκορ (9-20 μετά από την πρώτη περίοδο), αφού ήταν αδύνατον να έχει στοιχειώδη επιθετικό ρυθμό με 7 λάθη. Στην άλλη πλευρά, οι Γερμανοί δεν χρειαζόταν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων τους.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε όταν η διαφορά έφτασε στο υψηλότερο σημείο της (11-26), πιέζοντας στην περιφέρεια και οδηγώντας τους παίκτες της Λούντβισμπουργκ σε λάθη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 30-34 χάρη σε επιμέρους 19-8 των γηπεδούχων που πήραν βοήθειες από τον Κάρτερ.

Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος: η Λούντβισμπουργκ έπαιρνε διαφορές (34-50 με Τζόνσον και Έβανς πρωταγωνιστές), η Γκαζιάντεπ επέστρεφε (48-55 στο 30΄ χάρη στη δράση των Αρμάντ και Μίλερ). Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στο φινάλε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν και το προβάδισμα με 56-55 χάρη σε καλάθι του Μπαϊράμ. Η Λούντβισμπουργκ δεν πανικοβλήθηκε, έτρεξε σερί 6-0 από το 61-60 ως το 61-66 και διαχειρίστηκε, έστω και δύσκολα, το προβάδισμα της.

Έτσι οι Γερμανοί έφτασαν σε 11-2 ρεκόρ και περιμένουν «γκέλα» της Τενερίφης για να παραμείνουν στην πρώτη θέση, ενώ η Γκαζιαντέπ στρέφει την προσοχή της στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρσίγιακα για την τουρκική λίγκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.