BCL: Με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λαύριο στους ομίλους (pic)

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους ομίλους του Basketball Champions League την επόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ, το Λαύριο και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ το Περιστέρι θα χρειαστεί να περάσει πρώτα από τα προκριματικά.

Την περσινή χρονιά το τρόπαιο του event κατέκτησε η Μπούργος, κάνοντας το back to back. Να υπενθυμίσουμε πως το 2018 νικήτρια του BCL ήταν η “Ένωση”.

Οι όμιλοι θα είναι 8 και θα αποτελούνται από 4 ομάδες. Ο σύλλογος που θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο θα προκρίνεται απευθείας στους “16”, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα συμμετάσχει σε play in τουρνουά, για να περάσει στην επόμενη φάση.

Oι 28 σύλλογοι που θα συμμετάσχουν απευθείας στους ομίλουςΑΕΚ (Ελλάδα), Oστρόφ (Πολωνία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Μανρέσα (Ισπανία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Σάσαρι (Ιταλία), Νίμπουργκ (Τσεχία), Όλντενμπουργκ (Γερμανία), Ζομπατέλι (Ουγγαρία), Οστάνδη (Βέλγιο) Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Μπρίντιζι (Ιταλία), Μπούργος (Ισπανία), Ιγκοκέα (Βοσνία), Ντιζόν (Γαλλία), Λαύριο (Ελλάδα), Τενερίφη (Ισπανία), Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία), Νίζνι (Ρωσία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Καρσίγιακα (Τουρκία), Ρίτας (Λιθουανία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Τόφας (Τουρκία), Ουνικάχα (Ισπανία), Ρίγα (Λετονία).

Όσον αφορά στα προκριματικά, όπου βρίσκεται και το Περιστέρι, 24 ομάδες θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους, ωστόσο μόνο 4 εξ αυτών θα καταφέρουν να την πάρουν. Οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά ξεκινούν στις 13 Σεπτέμβρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.