Τσαρτσαρής: «Δυο κρίσιμα ματς»

Ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία του εφετινού Παναθηναϊκού είναι τα δυο επόμενα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία του εφετινού Παναθηναϊκού είναι τα δυο επόμενα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η κατάντια του ελληνικού μπάσκετ αποδεικνύεται στα προβλήματα διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ συμπλήρωσε πως η χώρα μας θα πρέπει να αποκτήσει ευρωπαϊκό πρόσωπο.

Ο Τσαρτσαρής δήλωσε μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» στο Μαρούσι: «Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια, Αν τα κερδίσουμε θα πούμε ότι γύρισε ο διακόπτης. Σήμερα ήμασταν σοβαροί, ξέραμε πως το Μαρούσι δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το εναρκτήριο για να έχουμε μια καλή συνέχεια την άλλη εβδομάδα».

Και συμπλήρωσε για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος: «Νομίζω πως το γεγονός δείχνει την κατάντια του ελληνικού μπάσκετ. Έπρεπε να είναι γιορτή ο τελικός και όχι αναγκαστικά να βάζουμε παιδάκια για να μην θρηνήσουμε θύματα. Είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας αυτό που έγινε. Πρέπει κάποτε να αλλάξουμε και να αποκτήσουμε ευρωπαϊκό πρόσωπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.