Αλεξανδρής: «Δεν έχουμε άγχος»

Χωρίς άγχος και για το καλύτερο θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό το Μαρούσι, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Χωρίς άγχος και για το καλύτερο θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό το Μαρούσι, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο τεχνικός του Αμαρουσίου στάθηκε στις απουσίες που θα έχει η ομάδα του, ενώ ο Μπάγκαριτς τόνισε πως χαίρεται που θα συναντήσει παλιούς φίλους στο ΣΕΦ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε χαρακτηριστικά: «Παρότι προερχόμαστε από εξαιρετικές εμφανίσεις και μεγάλες νίκες, περνάμε μια πολύ δύσκολη φάση. Οι τραυματισμοί του Κογιαντίνοβιτς, του Βαβάτσικου και του Μπόγιτς ο οποίος ακόμη δεν έχει συνέλθει, σε συνδυασμό με την μετακίνηση του Κόμματου στην Τουρκία, μας υποχρεώνουν να αναθεωρήσουμε κάποια σημαντικά κομμάτια της τακτικής μας. Θέλουμε πρώτα να σταθμίσουμε κάποια δεδομένα και να πάρουμε αποφάσεις. Η αλήθεια είναι ότι ένα παιχνίδι με τον αήττητο Ολυμπιακό, μέσα στο ΣΕΦ δεν είναι και η καλύτερη ευκαιρία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε όσο μπορούμε. Δεν έχουμε άγχος, ούτε τρέφουμε αυταπάτες».

Ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς υπογράμμισε από την πλευρά του: «Χαίρομαι που θα ξαναδώ κάποιους φίλους. Ο Ολυμπιακός είναι για μένα μια πολύ όμορφη ανάμνηση , παρότι τότε η ομάδα που είχαμε τότε δεν ήταν τόσο δυνατή όσο η σημερινή. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα ποιος έχει το πάνω χέρι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις  δυσκολίες που μας περιμένουν με ”όπλο” μας την βεβαιότητα  ότι έχουμε ήδη πετύχει πολλά , ώστε να νιώθουμε υπερήφανοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.