Χουγκάζ: «Θα μείνουμε Α1»

Δύσκολο έργο έχει ο Κρις Χουγκάζ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, αλλά το γνωρίζει καλά, το παραδέχεται και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό.

Δύσκολο έργο έχει ο Κρις Χουγκάζ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, αλλά το γνωρίζει καλά, το παραδέχεται και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό.

Ο νέος προπονητής του «γηραιού» βλέπει πως τα περιθώρια για σωτηρία είναι στενά πια, αλλά αποτελεί «τιμή μου που βρίσκομαι στον πάγκο του Ηρακλή», όπως τόνισε και σκοπεύει να «παλέψει» για να καταφέρει να τον διατηρήσει στη μεγάλη κατηγορία, καθώς «οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Η ομάδα πέρασε πολλά προβλήματα με αλλαγές πολλών προπονητών και παικτών, αλλά μένουν εννέα αγωνιστικές και θα πρέπει να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια». Στην αποστολή του αυτή θέλει «σύμμαχους» τους φιλάθλους της ομάδας. «Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κόσμος μας έχει πικραθεί, αλλά ο Ηρακλής, είναι πάντα Ηρακλής και θα πρέπει μέχρι τέλους να είμαστε όλοι ενωμένοι», ήταν τα λόγια του.

Εκτός των άλλων, ο Κρις Χουγκάζ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, αναφέρθηκε:

Στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και εγώ στο πρώτο μου ξεκίνημα σαν χεντ κόουτς, δεν θα είχα την πολυτέλεια να διαλέξω πότε θα πάω σε μία τόσο ιστορική ομάδα. Σίγουρα αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κάτι που το γνώριζα πριν αναλάβω, όμως πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει μεγάλη δυναμική και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο».

Στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης: «Το ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό για τις ομάδες από τον κόσμο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα μου για παράδειγμα, αν και έχει πικράνει τον κόσμο, παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε όλοι, τα οικονομικά προβλήματα για όλες τις ομάδες είναι ο σημαντικότερος λόγος που δεν τις αφήνει να ορθοποδήσουν και να βρεθούν κοντά στους αρχικούς τους στόχους».

Στο πρωτάθλημα της Α1: «Η ψαλίδα μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και των υπολοίπων μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Πάντως, είναι σαφώς μεγαλύτερο το ενδιαφέρον από τις θέσεις τρία και κάτω, όπου σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.