Αλέξανδρης: “Δύσκολη έδρα το Βενετόκλειο”

Χωρίς άγχος, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες, όπως αποκάλεσε το Βενετόκλειο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αγωνίζεται το Σάββατο το Μαρούσι.

Χωρίς άγχος, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως αποκάλεσε το Βενετόκλειο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αγωνίζεται το Σάββατο το Μαρούσι. Αν και υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα από τον Κολοσσό, το Μαρούσι ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα απουσιών όλη την εβδομάδα.

Ο «τίγρης» δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν προετοιμαστήκαμε όπως θέλαμε γιατί εκτός από την απουσία του Μπόγιτς, τραυματίστηκε ο Κογιαντίνοβιτς και ο Κλεμέντε ανέβασε πυρετό. Ωστόσο δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος, πάμε για να παλέψουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Για μας η 3η θέση δεν είναι αυτοσκοπός. Κάναμε όμως μεγάλες νίκες και βρισκόμαστε εκεί με το σπαθί μας».

Ο Λεύτερης Ακεψιμαΐδης δήλωσε: «Μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι. Από την μέχρι τώρα πορεία μας, έχουμε καλή ψυχολογία και συνεπώς τη διάθεση να διεκδικήσουμε τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε όμως ότι θα είναι πολύ δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.