Αρνητικές επιδράσεις και στο αγωνιστικό τμήμα

Η παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα.

Η παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα. Στην προπόνηση δεν εμφανίστηκαν οι Άντονι Γκράντι και Λαμόντ Μακ. Με καθυστέρηση πήγε στην προπόνηση ο Τερέλ Καστλ, που χθες δεν είχε προπονηθεί. Ο πρώτος ετοιμάζεται να φύγει για τις ΗΠΑ, ο δεύτερος δεν έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ, ενώ ο Καστλ, αν και βρίσκεται στην Αθήνα, δεν πήγε να προπονηθεί. 

Την Τρίτη προβλεπόταν να γίνουν πληρωμές, οι οποίες όμως δεν έγιναν. Μόνο τον Ρόντρικ Μελς είχε στη διάθεσή του από τους αλλοδαπούς παίκτες ο Μηνάς Γκέκος, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, είχε σήμερα ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο Μπάμπη Καραμανλή.

«Ο Μπάμπης Καραμανλής ενημέρωσε τον Μηνά Γκέκο για την εξέλιξη της αποχώρησης των μελών και του συνέστησε ψυχραιμία και υπομονή. Εξήγησε στον έμπειρο τεχνικό ότι θα δημιουργηθεί εκ νέου διοικητικό συμβούλιο, το οποίο και θα έχει την υψηλή εποπτεία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε και θα διεξαχθεί συνάντηση με τα μέλη της οικογένειας κ. Φιλίππου. Αντί επιλόγου, ανέφερε ότι η ΑΕΚ θα πορευθεί με τα οικονομικά δεδομένα που γνωστοποιήθηκαν στην έναρξη του πρωταθλήματος και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος σύγχυσης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.