Οριστικά με Παπανικολάου στην Πυλαία

Με μοναδικό στόχο τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναχώρησε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη ο ΟΣΦΠ.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναχώρησε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το τράβηγμα στους κοιλιακούς. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πελεκάνος, Κατσίβελης. Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ, Ματ Νίλσεν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού στις εγχώριες διοργανώσεις οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν στη θέση του τον Ζόραν Έρτσεγκ, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις μήνες από την εγχείρηση στη μέση στις 25 Δεκεμβρίου και θα είναι έτοιμος στις αρχές Ιανουαρίου.

Η απεργία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας προκάλεσε αναστάτωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού που είχαν κανονίσει να υπάρχει ως εναλλακτική λύση και ένα πούλμαν, αλλά τελικά η πτήση έγινε κανονικά.

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε έτοιμος μετά τον τραυματισμό του και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται να βρει ισορροπία: «Έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος με τον ΠΑΟΚ, αλλά το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και οι δυο ομάδες προερχόμαστε απ΄ αυτό το μικρό διάλειμμα και πάντα, όταν επιστρέφεις από κάποιες ημέρες απραξίας, τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Για μένα οι ημέρες που ήμουν εκτός ήταν περισσότερες, αλλά τώρα είμαι καλά κι αυτό έχει σημασία. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα της και θα έχει και τη βοήθεια των οπαδών της. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι το ζητούμενο για μας. Να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια, που θα μας βοηθήσουν να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία και να γίνουμε καλύτεροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.