Μπορούμε ψηλότερα

Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη στο Eurocup εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας. Τι δήλωσε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη στο Eurocup εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην πρόκριση των «κίτρινων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ μίλησε και για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Σλούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άρης Fm». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup: «Πηγαίναμε προετοιμασμένοι σε κάθε παιχνίδι και έτσι δικαιωθήκαμε στο τέλος. Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν δυνατές και οργανωμένες. Θεωρώ ότι κάναμε το χρέος μας και περάσαμε πρώτοι στον όμιλο μας».

Για τον αγώνα με την Χαποέλ: «Είχαμε πει από την αρχή όλοι οι παίκτες της ομάδας ότι θα αγωνιζόμασταν για τη νίκη, παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος που υπήρχε. Ξεκινήσαμε νωθρά αλλά με τις οδηγίες του προπονητή μας, ανεβάσαμε την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και επικρατήσαμε εύκολα».

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά  έπαιξαν ρόλο και οι συμπαίκτες μου. Γίνεται ομαδική δουλειά, αυτό κρατώ. Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής και συνεχίζω. Έχω βρει έναν καλό ρυθμό αλλά το παν για εμένα είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για την αγωνιστική συνέχεια: «Ο Αρης μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Το έχει δείξει και στο παρελθόν, το δείχνει και τώρα. Θεωρώ ότι εάν είμαστε συγκεντρωμένοι όλα θα πάνε καλά. Για το ελληνικό πρωτάθλημα περιμένουμε να δώσουμε μεγάλες μάχες. Κάναμε κάποιες κακές ήττες αλλά τις ξεπεράσαμε. Θέλουμε να έχουμε ανέπαφη την έδρα μας. Εχουμε μπροστά μας  κάποιες μέρες ξεκούρασης που είναι πολύ σημαντικό. Θα επιστρέψουμε δυνατοί για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου θα δώσουμε το παν για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για την ευχή του για το 2011: «Εύχομαι υγεία, ευτυχία και γεμάτα γήπεδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο οποίος μίλησε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη στο EuroCup: «Είχαμε κάποιες δυσκολίες από τα κουραστικά ταξίδια ιδίως από τις καθυστερήσεις των πτήσεων  αλλά και τις διάφορες απεργίες. Όλα αυτά μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Τ ο βασικό είναι ότι τα αποτελέσματα που θέλαμε να πάρουμε τα πήραμε και αυτό κρατάμε».

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Η ομάδα πορεύεται πολύ καλά στην διοργάνωση. Έχουμε μπροστά μας ακόμα μια πρόκληση να περάσουμε στους “8”. Μπορούμε να το κάνουμε».

Για τους επόμενους αντιπάλους του Άρη στο EuroCup: «Την τελική κατάταξη θα την ξέρουμε στις επόμενες ημέρες. Όταν έρθει η ώρα για αυτά  παιχνίδια, θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και προσηλωμένοι. Μπροστά μας έχουμε ημέρες ξεκούρασης και έπεται συνέχεια».

Για τον προσεχή αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας,. Μέσα στο γήπεδο θα γίνει ένας ημιτελικός. Εμείς θα τα δώσουμε όλα ώστε να δείξουμε  τι ομάδα είμαστε».

Για τις εμφανίσεις των «κίτρινων» στην Α1: «Η ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται στην 3η θέση. Το μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι διαφορετικό. Η Ελλάδα διαθέτει πολύ πιο δυνατό Πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι . Εμείς δεν έχουμε τον ίδιο χρόνο να προετοιμαστούμε. Η δυναμικότητα των ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλή. Πιστεύω θα είναι μια καλή χρονιά για εμάς αρκεί να έχουμε την υγεία μας και θα τα καταφέρουμε. Από τη μεριά μου προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω αυτό που μου ζητά ο προπονητής. Έχουμε κοινό σκοπό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για την ευχή του για το 2011: «Το πιο βασικό για τη ζωή μας είναι να υπάρχει υγεία. Πρέπει να ζούμε με χαμόγελο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Με δουλειά και προσήλωση θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας να χαμογελάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.