Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Ουίντεν

Θετικός στην ουσία "4-Methyl-2-Hexanamine" βρέθηκε ο Αμερικανός γκαρντ του Αμαρουσίου Τόνι Ουίντεν. Η δειγματοληψία έγινε από το ΕΣΚΑΝ.

Θετικός στην ουσία “4-Methyl-2-Hexanamine” βρέθηκε ο Αμερικανός γκαρντ του Αμαρουσίου Τόνι Ουίντεν. Η δειγματοληψία έγινε από το ΕΣΚΑΝ. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ των Βορείων προαστίων: “Πρόκειται για μια διεγερτική ουσία που βρίσκεται στα χάπια αδυνατίσματος τα οποία χρησιμοποίησε περιστασιακά και με δική του πρωτοβουλία για να ελέγξει το βάρος του, χωρίς όμως να τα δηλώσει ούτε στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αλλά ούτε και στους υπεύθυνους του ελέγχου.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, η διοίκηση και ο προπονητής, μετά το αρχικό ξάφνιασμα, του είπαν ότι -σε πρώτη φάση- θα περιμένουν την απόφαση, γνωρίζοντας ότι ήταν λάθος εξ αμελείας και εξ… αφελείας. Δεν αποκλείεται να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και να τον χρησιμοποιήσουν από τη ημέρα που θα λήξει η οποιαδήποτε τιμωρία του. Από την άλλη, είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανοικτά τα αυτιά και τα μάτια τους για την εξεύρεση ξένου που θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα στην μεγάλη της προσπάθεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας