Ρούσο: «Μόνο νίκη»

Δηλώσεις για την αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι για την 8η αγωνιστική της Α1 το Σάββατο (11/12, 17:00), έκανε ο προπονητής του Ηρακλή Ντάρκο Ρούσο στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο προπονητής του “Γηραιού” χαρακτήρισε το παιχνίδι ως το σημαντικότερο της χρονιάς για την ομάδα του μέχρι τώρα, που σε συνδυασμό με την βοήθεια του κόσμου και την προσθήκη του Τζάζβιν θα διεκδικήσουν μόνο την νίκη.

Επίσης σημαντικό ρόλο για τον τεχνικό του Ηρακλή έπαιξε το γεγονός ότι η προετοιμασία για το ματς έγινε με όλους τους παίκτες στην διάθεση του: “Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ιδιαίτερα μετά τη νίκη του απέναντι στον Πανελλήνιο. Ωστόσο, όταν παίζουμε με τον κόσμο μας στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παλέψουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Στη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε με ένα γεμάτο ρόστερ και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα μας ενισχύσει και ο Τζάζβιν. Θα μου είναι δύσκολο να του εξηγήσω μέσα σε μια προπόνηση τι ακριβώς θέλω από αυτόν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ώστε να μας βοηθήσει. Περιμένω να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, στο τέλος του οποίου θέλω να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Δηλώσεις έκανε και ο Αρβίντας Ειτουταβίτσιους, παίκτης της ομάδας του Ηρακλή, ο οποίος τόνισε ότι κόντρα στο Μαρούσι η ομάδα του πρέπει να κάνει μια νέα αρχή και με την βοήθεια του κόσμου, μπορούν να τα καταφέρουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.