Χατζηβρέττας: Θέλουμε Ευρωλίγκα

Η επιστροφή του Άρη στην Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος, σύμφωνα με τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Ο Έλληνας γκαρντ των “κίτρινων” αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ, ενώ υπογράμμισε πως η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Κολοσσό Ρόδου. Όπως υπογράμμισε ο μεγάλος εφετινός στόχος των “κίτρινων” είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος, που θα τους οδηγήσει και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο Χατζηβρέττας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Άρης FM”.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς ώστε να ανταποκρινόμαστε τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Είναι ευχάριστο για εμάς και στις δυο αγωνιστικές της διοργάνωσης να διακρίνονται παίκτες από την ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς ώστε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Οι απατήσεις της κάθε ομάδας είναι διαφορετικές. Το μπάσκετ όμως είναι ομαδική δουλειά κι όχι ατομική. Πρέπει να συνεισφέρουμε σαν σύνολο. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω μπάσκετ θέλω να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και πάντοτε στο μυαλό μου υπάρχει σαν στόχος η καλή πορεία της ομάδος. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και αυτό βοηθά στο καλό κλίμα της ομάδος. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και ποιότητα εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Δεν γίνεται να χάνεις από το Περιστέρι στην έδρα σου. Τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται».

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου δήλωσε: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι η ομάδα συνέρχεται και ότι έχει υψηλές βλέψεις, αρχής γενομένης από το Σαββάτο. Βέβαια υπάρχει διαφορά στο παιχνίδι που γίνεται από την ομάδα στην Ευρώπη σε σχέση με την Ελλάδα. Στο εξωτερικό οι ομάδες δεν είναι τόσο αμυντικά προσηλωμένες. Εδώ ισχύει το αντίθετο. Επομένως τις νίκες τις δίνει η αμυντική προσήλωση».

Ο Χατζηβρέττας μίλησε και για τον στόχο της κατάκτησης της τρίτης θέσης: «Είναι δύσκολο να μπεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά από εκεί και πέρα έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Είναι δύσκολες εποχές για το μπάσκετ αυτές που διανύουμε. Όλοι στην ομάδα του Άρη δουλεύουν σκληρά ώστε να βρουν λύση. Είναι όλοι “διψασμένοι” για το καλύτερο. Το αξίζει αυτή η ομάδα πραγματικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.