Σλούκας: «Είχαμε μεγάλη πίεση»

Στην πίεση που ένιωθαν οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Στην πίεση που ένιωθαν οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς, ενώ μίλησε και για τους αγώνες με ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε, που ακολουθούν.

Αρχικά, ο Σλούκας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Yπήρχε πίεση. Κάτι οι απουσίες, κάτι το γεγονός πως μάθαμε για την απόρριψη της ένστασης το μεσημέρι του αγώνα, έβαλε περισσότερη πίεση στην ομάδα, αλλά θεωρώ πως διαχειριστήκαμε σωστά όλα τα προβλήματα. Ξέραμε, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί, πως η νίκη στο Τελ Αβίβ ήταν μονόδρομος».

Σχετικά με την αντίδρασή του μετά τον αγώνα με την Σιένα, δήλωσε: «Πεισμώσμασε. Αυτή ήταν η αντίδραση όλων μας».

Επίσης, ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στα τελευταία δευτερόλεπτα της νίκης στο Τελ Αβίβ: «Περίμενα πως και πως να τελειώσει ο χρόνος. Ήμουν στον πάγκο και κοιτούσα και τον χρόνο και τι γινόταν στο παρκέ και με το που είδα να γίνεται κόκκινο το ταμπλό και άκουσα την κόρνα της λήξης, μπήκα μέσα να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Ήταν σπουδαία νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα».

Τέλος, δήλωσε για την συνέχεια των πρωταθλητών Ευρώπης, εντός και εκτός των συνόρων: «Τα αφήνουμε πίσω πλέον όλα αυτά. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια το ματς με τη Φενέρ, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να αποκτήσει ουσία μας η νίκη στο Τελ Αβίβ. Αλλά αυτή τη στιγμή, ειλικρινά, το μυαλό μας είναι μόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουν δείξει πως διαθέτουν αξιόμαχη ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα στην έδρα τους είναι τρομερά ανταγωνιστικοί και μάλιστα δεν έχουν ήττα. Εμείς πηγαίνουμε εκεί με μοναδικό στο τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε. Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια συγκέντρωση καθώς τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν επιτρέπεται χαλάρωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.