Βραβεύει τον Ολυμπιακό ο Απόλλωνας

Την βράβευση του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας προανήγγειλε ο Απόλλωνας Πάτρας, στο πλαίσιο του παιχνιδιού των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική της Α1.

Την βράβευση του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας προανήγγειλε ο Απόλλωνας Πάτρας, στο πλαίσιο του παιχνιδιού των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τον Απόλλωνα Πάτρας το παιχνίδι της 21ης Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας αποφάσισε να τιμήσει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για το 2012, που έκανε περήφανους όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Επίσης, θα τιμηθεί ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας και του Ολυμπιακού, Ντούσαν Βούκσεβιτς, για την πολύχρονη προσφορά του στο μπάσκετ και στην ομάδα μας.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν πριν από την επίσημη έναρξη του παιχνιδιού».

Βετούλας: «Να παρουσιαστούμε σκληροί»

Να φανούν όσο το δυνατόν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό προέτρεψε τους παίκτες του ο Νίκος Βετούλας.

Αναλυτικά:

«Είναι εξ ορισμού ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς. Στόχος της ομάδας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος είναι να εμφανιστούμε στο παρκέ σκληροί, να πάρουμε τα ριμπάουντ, και να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στον Ολυμπιακό. Με αυτό το παιχνίδι τελειώνει μια δύσκολη σειρά αγώνων για εμάς, και ξεκινάει μια ακόμα πιο δύσκολη και πιο σημαντική σειρά αγώνων».

Ο Κίτον Γκραντ δήλωσε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντς και να παίξουμε καλή άμυνα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.