«Λύγισε» στο Ρέθυμνο η Καβάλα

Το Ρέθυμνο επικράτησε με 88-79 της Καβάλας για τη 13η αγωνιστική της ελληνικής Basket League, σημειώνοντας την πέμπτη του εντός έδρας νίκη σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το Ρέθυμνο επικράτησε με 88-79 της Καβάλας για τη 13η αγωνιστική της ελληνικής Basket League, σημειώνοντας την πέμπτη του εντός έδρας νίκη σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ντούβνιακ και Πέτγουεϊ σημείωσαν μαζί, σχεδόν, τους μισούς πόντους του ΑΓΟΡ (42 από τους 88) και οδήγησαν στην επικράτηση την κρητική ομάδα. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η Καβάλα, η οποία βρέθηκε με 13 πόντους πίσω στο σκορ στο 16΄, αλλά κατάφερε να μειώσει σε μονοψήφιο τη διαφορά στο ημίχρονο (47-39).

Η διαφορά στην τρίτη περίοδο επέστρεψε σε διψήφια επίπεδα, με τους φιλοξενούμενους, πάντως, να μην το βάζουν κάτω και να καταφέρνουν πέντε λεπτά πριν το τέλος να μειώσουν σε 73-66. Ωστόσο το Ρέθυμνο επιβεβαίωσε τη δυναμική του εντός έδρας και πήρε τελικά τη νίκη με 88-79.

Για τον ΑΓΟΡ πρώτοι σκόρερ ήταν ο Ντούβνιακ με 23 πόντους, ενώ ο Πέτγουεϊ είχε 19. Για την Καβάλα του Άγγελου Κορωνιού ο Μίτροβιτς με τέσσερα τρίποντα και 24 πόντους ήταν η αιχμή του δόρατος, ενώ οι νεοφερμένοι Άρμπετ και Μιλόσεβιτς είναι 8 πόντους (8 ριμπάουντ) και 6 (6 ριμπάουντ) αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν, έτσι, 13οι με 16 βαθμούς, ενώ το Ρέθυμνο έφθασε στους 21 και είναι στην 5η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.