Χωρίς Καλλέ στο ντέρμπι με τον Άρη

Με θεατή τον Νίκο Καλλέ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (24/11) στο Αλεξάνδρειο τον Άρη ο ΠΑΟΚ.

Με θεατή τον Νίκο Καλλέ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (24/11) στο Αλεξάνδρειο τον Άρη ο ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τον τραυματισμό που υπέστη στο δικέφαλο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου χθες, το αποτέλεσμα των οποίων έδειξε διάταση. Την Πέμπτη (22/11) θα εξεταστεί εκ νέου, προκειμένου να προσδιοριστεί ακριβώς το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Τα νέα, αν και αναμενόμενα, δεν ήταν ευχάριστα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος έδωσε εύσημα στη σημερινή προπόνηση για την επικράτηση (την τρίτη στη σειρά) επί του Κολοσσού Ρόδου και έδωσε «γραμμή» για συγκέντρωση, πλέον, στη μάχη που ακολουθεί με τους «κίτρινους».

Με την εντυπωσιακή ευστοχία του, εξάλλου, στις βολές (20/20), στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει εντός και εκτός συνόρων. Διότι, σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση από την ΚΑΕ, τη δεδομένη στιγμή, ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε σε κάποιο από τα κορυφαία της Ευρώπης (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία), όπως επίσης και σε Ευρωλίγκα, EuroCup, δεν υπάρχει ομάδα φέτος που να έχει καλύτερη επίδοση από τον ίδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.