Γαλατσόπουλος: “Στόχος η εξυγίανση”

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για τις οικονομικές προσπάθειες που κάνει η διοίκηση της ομάδας για την εξυγίανση, την συνεργασία με τον όμιλο Κοντομηνά αλλά και το ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο τον συμπολίτη, Αρη.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για τις οικονομικές προσπάθειες που κάνει η διοίκηση της ομάδας για την εξυγίανση, την συνεργασία με τον όμιλο Κοντομηνά αλλά και το ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο τον συμπολίτη, Αρη.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport 103 fm”. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιτυχία επί του Κολοσσού: “Ηταν μία ακόμα σημαντική νίκη. Το παιχνίδι χθες στο πρώτο ημίχρονο πήγε καλά, αλλά μετά δυσκόλεψε. Ηταν επιτυχία η νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για εξυγίανση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που χθες ήταν λίγο περισσότερος, δεν είναι αυτή η δυναμική του, αλλά θέλουμε τη στήριξη του για να συνεχίσουμε. Θα πρέπει να στηρίξει ο κόσμος με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια της ομάδας, γιατί το αξίζει”.
Για τον Χαραλαμπίδη: “Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής. Είχαμε σχεδιάσει την ομάδα με τον Χαραλαμπίδη και κάνοντας υπομονή, θα βελτιωθεί και θα έρθει η πλήρης ένταξη του στην ομάδα, που θα βοηθήσει στην καλύτερη εικόνα”.

Για το ντέρμπι με τον Αρη: “Τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία. Τα ΠΑΟΚ-Αρης είναι γνωστά, θα πάμε με καλή ψυχολογία να διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά το τιμ και ο κόουτς πιστεύω θα προετοιμάσουν την ομάδα όπως πρέπει. Είναι από τα κλασσικά ντέρμπι, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όσο και αν ο Αρης δεν είναι αυτήν τη στιγμή στην καλή του κατάσταση. Είναι θέμα ψυχολογίας, πάθους, θέλησης και πιστεύω θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο”.

Για τους φετινούς στόχους: “Ο στόχος είναι η εξυγίανση. Οσον αφορά τον αγωνιστικό στόχο, η φιλοσοφία που έχει γίνει η ομάδα, είναι ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να κάνουμε το άθροισμα”.

Για την προσπάθεια εξυγίανσης: “Πιστεύω ότι με αυτές τις συνθήκες οδεύει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία δύσκολη πραγματικότητα. Στη συνάντηση με τους συνδέσμους, εξήγησα ότι μπαίνοντας στο άρθρο 99, δεν έχουμε την παλιά πολυτέλεια να μην πληρώνουμε τα χρέη. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η εξυγίανση. Στο αγωνιστικό, με τις συνθήκες που υπάρχουν, προσπαθήσαμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές”.

Για τη συνάντηση με τους συνδέσμους: “Κάναμε μία συνάντηση, ακούσαμε και τα προβλήματα του κόσμου. Ζητήσαμε να έχουμε τη θερμή και σωστή συμπαράσταση στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι και ποιος μπορεί να βοηθήσει, ακόμα και οικονομικά”.

Για τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ: “Η ιστορία δε διαγράφεται. Το όνομα του ΠΑΟΚ είναι μεγάλο, υπάρχει σεβασμός. Με τέτοια βήματα στο θέμα της εξυγίανσης, τα επόμενα χρόνια θα φέρουν καλύτερες μέρες. Ο στόχος μας δεν είναι μείνουμε δέκα χρόνια στη διοίκηση, αλλά να κάνουμε την εξυγίανση όπως πρέπει, ώστε να μπορεί να ανοίξει ο δρόμος, έχοντας ελκυστικό όνομα, για την είσοδο ενός επενδυτή στο μπάσκετ”.

Για την παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά: “Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, όπως και άλλοι άνθρωποι, όπως ο κ. Αμοιρίδης και ο κ. Λαγογιάννης με την εταιρεία “STAMION” έχουν βοηθήσει πολύ. Ο κ. Κοντονηνάς είναι ο μεγάλος χορηγός, η βοήθεια του είναι τεράστια και εμείς κοιτάμε να τον έχουμε δίπλα μας, όχι μόνο για φέτος, αλλά να τον έχουμε ζεστά κοντά μας και για τα επόμενα χρόνια. Οι κινήσεις που κάνουμε είναι τέτοιες για να δώσουμε το έναυσμα είτε στον ίδιο είτε σε κάποιον άλλο να εμπλακεί”.

Για το αν βλέπει τον Κοντομηνά να επενδύει στον ΠΑΟΚ, πέραν της χορηγίας: “Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, είτε να μπει είτε να μεγαλώσει τη χορηγία. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.