Καλεί τον κόσμο στο γήπεδο

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ (25/11) για την 7η αγωνιστική της Α1 και η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο.

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ (25/11) για την 7η αγωνιστική της Α1 και η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο.

“Στη Γλυφάδα χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος! Και όταν δίνουμε μάχες με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!

Σαν αυτόν που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο.
Η ΚΑΕ Περιστέρι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατό και πλέον φίλους της ομάδας μας, τους FENTAGIN και τους μεμονωμένους, που έδωσαν βροντερό «παρών» στο κλειστό της Γλυφάδας και έκαναν τον Τζίμη Κουστένη και τους παίκτες του να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Παράλληλα, τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα διότι αυτοί αποτελούν τη δύναμή της και την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, την Κυριακή (25/11, 17:00) στον δύσκολο αγώνα με τον ΚΑΟΔ, γεμίζουμε το «Ανδρέας Παπανδρέου» για να πανηγυρίσουμε την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα!”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.