Νικητής στο θρίλερ ο Κόροιβος (video)

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ήταν ο νικητής στο θρίλερ κόντρα στην Κηφισιά επικρατώντας 61-60 στο τελευταίο κυριολεκτικά σουτ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ήταν ο νικητής στο θρίλερ κόντρα στην Κηφισιά επικρατώντας 61-60 στο τελευταίο κυριολεκτικά σουτ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League. 

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στο συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου. 

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τον Μαυροειδή σε κάθε miss match με τον Έλληνα σέντερ να σκοράρει 14 πόντους σε αντίθεση με τον Κόροιβο, ο οποίος βασίστηκε στην περιφέρειά του και συγκεκριμένα στον Τρότερ, ο οποίος σκόραρε δώδεκα πόντους. 

Ωστόσο, το ματς απέκτησε το χαρακτήρα θρίλερ καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με τρεις πόντους.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα η μπάλα κατέληξε στον Γκίκα, ο οποίος σούταρε και ευστόχησε με τη γραμματεία αρχικά να δείχνει ότι ήταν για τρεις πόντους και τους διαιτητές να δείχνουν παράταση αλλά τελικά, όπως φάνηκε και από το ριπλέϊ των καναλιών Novasports, ο παίκτης της Κηφισιάς πατούσε γραμμή και το καλάθι μέτρησε για δύο, με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να πάρει τη νίκη. 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα της Αμαλιάδας ενώ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων αυτή ήταν δεύτερη ήττα στη σεζόν. 

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 24-26, 42-47, 60-61 

Κηφισιά: Γκίκας 9, Μαυροειδής 14, Κασελάκης 13 (2), Τζ. Στίγκερς 7, Χογκ 10, Ντ. Στίγκερς 5, Πόποβιτς, Χρυσικόπουλος 2, Φράζιερ 

Κόροιβος Αμαλιάδας:
Ντέιβις 10 (2), Χριστοδούλου 6, Βασιλόπουλος, Κάουνσιλ 9 (1), Χάρις 11, Θόρντον 2, Πουλιανίτης, Χαριτόπουλος 7 (1), Τρότερ 12 (2), Γεωργάκης, Σλαφτσάκης 4 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.