Σφαιρόπουλος: «Δεν κυνηγούσαμε κανένα ρεκόρ»

Άκρως ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στη συντριπτική νίκη επί του Λαυρίου δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος. "Δύσκολο απόγευμα" σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης.

Άκρως ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στη συντριπτική νίκη επί του Λαυρίου δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος. “Δύσκολο απόγευμα” σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σφαιρόπουλου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσήλωση, τον βαθμό ετοιμότητας και την συγκέντρωσή τους. Ημασταν σοβαροί για 40’ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το Λαύριο δεν είναι αυτό που είδατε σήμερα. Είναι μία αξιόμαχη ομάδα. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας αυτής είναι διαφορετική. Για αυτό θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε αποφασιστικά και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Σεβόμαστε την δουλειά μας και τον αντίπαλο και με την απόδοσή μας το δείξαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν θέλω να μιλήσω για αριθμούς, αλλά οι 32 ασίστ είναι ενδεικτικές της ομαδικότητας. Το παιχνίδι δείχνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικά και αγωνιστικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στον κόουτς και το Λαύριο κι εύχομαι να πετύχουν τον στόχο τους», δήλωσε ο Σφαιρόπουλος, ενώ μιλώντας για το ιστορικό ρεκόρ διαφοράς που πέτυχε η ομάδα του πρόσθεσε:

«Τα ρεκόρ είναι κυρίως για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Δεν κυνηγούσαμε κανένα ρεκόρ. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο. Αν έρθει ένα ρεκόρ ή όχι, δεν μας απασχολεί και τόσο. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και αυτά που κάνουμε στην προπόνηση να τα βγάζουμε στο γήπεδο ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι είτε παίζουμε με το Λαύριο, είτε παίζουμε έναν αγώνα στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».

Aναλυτικά οι δηλώσεις Σερέλη:

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, όχι γιατί χάσαμε από τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί χάσαμε με μεγάλη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός κάλλιστα είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ως τον τελικό της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε κανένα περιθώριο. Αν υπάρχει κάποιο θετικό από το παιχνίδι, είναι ο τρόπος που μας αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός. Δεν μας επέτρεψε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ηταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από το διάβασμα του παιχνιδιού ν φανούμε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε στην κατηγορία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.