Νίκου: «Να διαχειριστούμε τα προβλήματα»

Η Καβάλα αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι- οφ με τον Θωμά Νίκου να στέκεται στα προβλήματα τραυματισμών.

Η Καβάλα αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι- οφ με τον Θωμά Νίκου να στέκεται στα προβλήματα τραυματισμών. Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη τόνισε πως ο ΚΑΟΔ διαθέτει ένα έμπειρο και ποιοτικό σύνολο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη.

«Αντίπαλος μας στο αυριανό παιχνίδι, πέρα από μία καλή ομάδα, με εμπειρία και ποιότητα, είναι και τα δικά μας προβλήματα. Η φυγή βασικών παικτών το τελευταίο διάστημα και οι πρόσφατοι τραυματισμοί, είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη για τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Νίκου.

Από την μεριά του, ο Σωτήρης Καραποστόλου ανέφερε: «Προερχόμαστε από μία άσχημη ήττα και θέλουμε άμεσα να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι ένα ντέρμπι, που μάλιστα έχει και το χαρακτήρα του γειτονικού, όμως όπως και να ‘χει εμείς θέλουμε πάση θυσία να νικήσουμε, τόσο για τους βαθμούς, όσο και για το γόητρο. Ειδικά σε αυτό το ματς θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.