Πρίντεζης: Ο κόσμος επέστρεψε στο ΣΕΦ

Χαρούμενος και για το γεγονός πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γέμισαν σήμερα -και για πρώτη φορά φέτος- το Στάδιο Ειρήνης κι Φιλίας, ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Χαρούμενος και για το γεγονός πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γέμισαν σήμερα -και για πρώτη φορά φέτος- το Στάδιο Ειρήνης κι Φιλίας, ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.
Η νίκη μπορεί να ήταν το πρώτο, όπως είπε: «Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Το πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία όταν ο αντίπαλος μας πιέζει σε όλο το γήπεδο. Εκεί χάσαμε κάποιες βολές και την συγκέντρωση μας και πήγε η διαφορά στον πόντο. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το ματς».
Το αποτέλεσμα δεν ήταν από μόνο του σημαντικό όμως, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του χάρηκαν εξίσου βλέποντας τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό τους. «Η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Καταφέραμε και φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο με την προσπάθεια μας και τον έχουμε κάνει να γουστάρει να βλέπει να παίζουμε μπάσκετ. Αφήσαμε μια πικρή γεύση στον κόσμο γιατί χάσαμε την διαφορά αλλά θα πρέπει να κοιτάμε την ουσία, ότι κερδίσαμε», εξήγησε και αναφερόμενος στο επόμενο ματς, τόνισε ότι «είναι παρά πολύ σημαντικό το επόμενο ματς που θα δώσουμε στη Ρόδο με τον Κολοσσό και για να φτάσουμε κοντά στην πρώτη θέση θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.