Και Χριστουγεννιάτικο και… ερυθρόλευκο

Ένα καμπ διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 2- 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ.

Ένα καμπ διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 2- 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ.
Πρόκειται για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Basketball Camp των «ερυθρολεύκων», το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους του μπάσκετ, αλλά και της ομάδας να δουν και να γνωρίσουν τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση των τεχνικών της ακαδημίας των Πειραιωτών και παράλληλα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Σε μία ακόμα καινοτομία προχωρούν οι ακαδημίες της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Από τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου και ως τις 6 Ιανουαρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Basketball Camp της ομάδας μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μέσα στη περίοδο των σχολικών διακοπών και για μία εβδομάδα όσα παιδιά αγαπούν το μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν από τους προπονητές της κόκκινης ακαδημίας, να γυμναστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να συμμετέχουν σε πολλά παιχνίδια και διαγωνισμούς, να κερδίσουν πλούσια δώρα και φυσικά να γνωρίσουν τα αστέρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Το πρόγραμμα του 1st Olympiacos Christmas Basketball Camp θα ξεκινά στις 8.30 και θα τελειώνει καθημερινά στις 15.00. Ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, βίντεο, ομιλίες από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας καθώς και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και εκπλήξεις θα είναι στο βασικό πρόγραμμα της ημέρας.
Το κόστος συμμετοχής στο Camp είναι μόνο 60 ευρώ για όλη την εβδομάδα και 100 ευρώ για 2 αδέλφια, συμπεριλαμβανομένου και του μεσημεριανού γεύματος-προσφορά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
1st Olympiacos Christmas Basketball Camp 2-6/1/2012
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4833283, λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.