Άρης: Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τους Σιδηροηλία και Τσιρογιάννη θα αντιμετωπίσει αύριο (27/3) ο Άρης την ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική της Basket League - Καμπερίδης: "Λάθος να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ"

Ο Άρης φιλοξενεί αύριο (27/3, 17:00) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Στόχος είναι μόνο η νίκη, που θα ανεβάσει την ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα και θα της δώσει σημαντική ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Τα προβλήματα απουσιών παικτών, πάντως, δεν λείπουν.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, επεσήμανε:

«Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης όσο και σε επίπεδο ενέργειας. Θα είναι μεγάλο λάθος, να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με βάθος, δεδομένη ποιότητα, τόσο όσον αφορά το επίπεδο των παικτών όσο και του προπονητικού τιμ».

Χωρίς Σιδηροηλία-Τσιρογιάννη με ΑΕΚ

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (26/3) την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με μια απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ κορωνοϊού και ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.