Ιωνικός – ΑΕΚ 68-81: «Ξύπνησε» και πήρε τη νίκη (vid)

Η ΑΕΚ μπορεί για τρία δεκάλεπτα να δυσκολεύτηκε με τον Ιωνικό Νικαίας, τελικά όμως, πήρε τη νίκη με 81-68 και μπήκε με το δεξί στην Basket League.

Η ΑΕΚ μπορεί για τρία δεκάλεπτα να δυσκολεύτηκε με τον Ιωνικό Νικαίας, τελικά όμως, πήρε τη νίκη με 81-68 και μπήκε με το δεξί στην Basket League. 

Ο πρώην γκαρντ της Ένωσης Βασίλης Τολιόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με μεγάλα κέφια, σκόραρε κατά βούληση κι ήταν ο βασικός υπεύθυνος που από πολύ νωρίς βρέθηκαν οι γηπεδούχοι με διψήφια διαφορά. 

Η ΑΕΚ έμοιαζε να είναι μουδιασμένη, χωρίς καλό ρυθμό και με πολλά προβλήματα στην άμυνα, τόσο περιφερειακά, όσο και κοντά στο καλάθι. Κι αν ο Τολιόπουλος έκανε ζημιά με τα σουτ του στους «κιτρινόμαυρους», ο Φιτζπάτρικ έκανε τη ζωή δύσκολη όλων των αντιπάλων του. 

Ο πρώτος που ξεκίνησε να βοηθάει την ΑΕΚ να ανακάμψει ήταν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που έβγαλε ενέργεια στο παρκέ, σκόραρε, αλλά έδωσε και ώθηση στην άμυνα της ΑΕΚ να είναι πιο επιθετική και πιο αποτελεσματική. Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους έχοντας 4/5 διπ. 1/1 τρ. και 3/5 βολές. 

Στην πορεία η ΑΕΚ βρήκε κι άλλους να την τραβούν επιθετικά τον Λάνγκφορντ (14 π.), τον Χρυσικόπουλο (10 π.), τον Ματσιούλις (11 π.) και τον Ζήση (15 π.) 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.