“Σωτήρας” …Βασιλόπουλος!

Mε buzzer beater του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στο τελευταίο δευτερόλεπτο, το Περιστέρι πήρε σπουδαία νίκη στο Χολαργό, επικρατώντας 76-75 της τοπικής ομάδας.

Mε buzzer beater του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στο τελευταίο δευτερόλεπτο, το Περιστέρι πήρε σπουδαία νίκη στο Χολαργό, επικρατώντας 76-75 της τοπικής ομάδας. 

Ο Χολαργός ήταν μπροστά στο σκορ στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, όμως το Περιστέρι …ξύπνησε στο τέλος και πέτυχε το στόχο του. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 29-25 στο φινάλε της πρώτης περιόδου και 45-39 στο ημίχρονο, ενώ η λήξη του τρίτου δεκάλεπτου βρήκε το Χολαργό να προηγείται με διαφορά επτά πόντων (55-48). Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατόρθωσαν να πάρουν μια σημαντική νίκη με μπροστάρη τον αρχηγό τους. 

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη άγγιξε τη νίκη στο Αθηναϊκό ντέρμπι και προηγήθηκε με 2 πόντους (75-73), 6 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Το Περιστέρι αρχικά αστόχησε στη γρήγορη επίθεση που επιχείρησε, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερη ευκαιρία, καθώς ο Χολαργός δεν μπόρεσε να πάρει το ριμπάουντ.

Στο τέλος η “καυτή” μπάλα πήγε στα χέρια του έμπειρου Παναγιώτη Βασιλόπουλου και ο 35χρονος φόργουορντ με “βόμβα” έξω από τα 6,75 έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 76-75. 

Πρώτος σκόρερ για τους “πρίγκιπες των δυτικών προαστίων” ήταν ο Μπεν Μπέντιλ με 20 πόντους,14 σημείωσε ο Γκρέι και από 10 πόντους οι Σκορδίλης και Βασιλόπουλος. 

Για την ομάδα του Χολαργού, ο Χόκινς με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τη νεοφώτιστη ομάδα στη Basket League, ενώ καλό ματς έκανε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.