Ιβάνοβιτς: «Έχουν ποιότητα, θέλουν δουλειά»

Ευχαριστημένος τόσο με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, όσο και με την παρουσία των νεαρών παικτών δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

Ευχαριστημένος τόσο με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, όσο και με την παρουσία των νεαρών παικτών δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

«Έχουμε παίξει ένα πολύ σοβαρό ματς. Ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι είχαμε μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Τα Τρίκαλα παίζουν καλό μπάσκετ. Μου αρέσει το παιχνίδι τους. Έχουν καλούς παίκτες και καλούς Αμερικανούς. Έπρεπε να είμαστε σοβαροί», δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν ξεκινήσαμε σκληρά και συγκεντρωμένα στο ματς, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε τους νέους παίκτες μας οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλά και έδειξαν ότι έχουν ποιότητα. Επίσης είναι φανερό ότι χρειάζονται δουλειά.
Και αυτό που μου άρεσε σήμερα είναι το πώς έπαιξαν κάποιοι παλιοί. Καλή τύχη στα Τρίκαλα».

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε: « Σεβαστήκαμε τα Τρίκαλα από το ξεκίνημα και παίξαμε σκληρά. Μακάρια να έχουν καλή συνέχεια. Εμείς κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όταν παίρνουμε την ευκαιρία δίνουμε το 100 τοις 100. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.