Φώτσης: «Μεγάλο … μάθημα ο Παναθηναϊκός» (video)

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης, σε δηλώσεις του στο κανάλι της Ευρωλίγκας, τόνισε πως η ομάδα του είναι ένα μεγάλο . μάθημα για κάποιον παίκτη.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης, σε δηλώσεις του στο κανάλι της Ευρωλίγκας, τόνισε πως η ομάδα του είναι ένα μεγάλο . μάθημα για κάποιον παίκτη.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Ήμουνα νεαρός παίκτης και ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά για εμένα που έπαιζα σοβαρά σε μια επαγγελματική ομάδα. Έμαθα πως δουλεύουν όλα μέσα σε μια ομάδα και έμαθα όχι μόνο πώς να γίνω ένας καλός μπασκετμπολίστας αλλά και να «χτίσω» μια σωστή προσωπικότητα. Πώς να γίνω ένας ολοκληρωμένος μπασκτμπολίστας» είπε χαρακτηριστικά ο «Batman» και πρόσθεσε « Όταν έχεις συμπαίκτες όπως ο Αλβέρτης, ο Ρότζερς, ο Μποντιρόγκα και πολλοί άλλοι που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι από μόνο του ένα τεράστιο μάθημα. Με βοήθησαν πάρα πολύ. Μου έδειχναν κάθε μέρα και σε κάθε προπόνηση τι πρέπει να κάνω για να γίνω σωστός παίκτης».


Ο Αντώνης Φώτσης ίσως είναι ένα από τα πιο. τρανά παραδείγματα για τους νέους παίκτες και σίγουρα οι συμβουλές του είναι. χρυσός. « Οι νέοι παίκτες αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση, όπως πρέπει, σαν παιχνίδι. Σίγουρα έχουν πολύ περισσότερη ενέργεια από εμάς και «διψάνε» περισσότερο. Όμως πρέπει πρώτα να μάθουνε ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουνε για να δουλέψουν σωστά και να γίνουν οι καλύτεροι» υποστήριξε και ανέλυσε το ρόλο των. παλιότερων. «Οι μεγαλύτεροι παίκτες είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους νέους για να τους βοηθάμε κάθε στιγμή. Είμαστε μαζί στα αποδυτήρια, μαζί στην προπόνηση, πολλές φορές και εκτός γηπέδου και προσπαθούμε να έρθουμε πιο κοντά τους για να τους εξηγήσουμε πιο εύκολα τι πρέπει να κάνουν».


Τέλος, ο Φώτσης εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για τη επιτυχία των νέων. «Υπάρχει πολύ ταλέντο στους νέους παίκτες της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι όλα εξαρτώνται από τους ίδιους. Να δουλέψουν σκληρά και σωστά, να βελτιωθούν και να γίνουν πετυχημένοι παίκτες».




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.