Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78: Βήμα παραμονής, εκτός Top – 6 η ΑΕΚ, μέσα ο Κολοσσός! (highlights)

Η Καρδίτσα πήρε μεγάλη νίκη εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε βήμα σωτηρίας και έστειλε απ' ευθείας στα πλέι - οφ τον Κολοσσό, αφήνοντας στα πλέι - άουτ την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι, διατηρήθηκαν σε απόσταση ασφαλείας από τον Απόλλωνα Πάτρας στη μάχη της παραμονής, έχοντας όλες τις φετινές τους νίκες εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έχασε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και θα παλέψει και αυτός στα πλέι – άουτ για την οκτάδα.

Σε μεγάλη μέρα ο Μενέγκα για την Καρδίτσα, με τρομερά ποσοστά ευστοχίας αλλά και πολύτιμη βοήθεια στα ριμπάουντ, ακολούθησαν στο σκοράρισμα ΜακΚάλουμ, Δίπλαρος και Μακ, σημαντική συνεισφορά σε επίθεση και άμυνα ο Γιάνκοβιτς. Mελανό σημείο, ο τραυματισμός του Ουάιτ.

Για τον ΠΑΟΚ, διψήφιοι οι Μίχαλακ, Τσαϊρέλης (νταμπλ – νταμπλ με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ), Φρίντρικσον και Τάουνς, αλλά τα πολλά λάθη (20 συνολικά), αποδείχτηκαν καταδικαστικά.

Στην πρώτη περίοδο, λίγα χώρισαν τις δύο ομάδες αρχικά, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει στη συνέχεια προβάδισμα επτά πόντων, αλλά την Καρδίτσα να επανέρχεται, μειώνοντας στους τρεις (23-26).

Με σερί 9-0 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι γηπεδούχοι πέρσαν μπροστά και ξέφυγαν ακόμα και με +1 στα μισά της, στο 40-29. Ο ΠΑΟΚ όμως, απάντησε με δικό του 9-0 και το πρώτο μέρος έληξε με οριακή διαφορά υπέρ της Καρδίτσας (42-41).

Στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σχεδόν ολοκληρωτικά, πετυχαίνοντας 29 πόντους, έναντι μόλις 18 του Δικέφαλου, με τη διαφορά να φτάνει το 71-59.

Η τελευταία περίοδος, ήταν ουσιαστικά διαδικαστική, με την Καρδίτσα μάλιστα να επεκτείνει το προβάδισμά της ακόμα και μέχρι το +20, φτάνοντας σε μεγάλη νίκη.

Τα στατιστικά του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.