Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75: Άνετη νίκη οι γηπεδούχοι (highlights)

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στην αρχή το Λαύριο, αλλά πήρε μια σημαντική νίκη με 82-75.

Το Λαύριο πήρε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Οι γηπεδούχοι πήραν την όγδοη νίκη στη φετινή Basket League, ενώ ο Απόλλων Πατρών γνώρισε τη 18η ήττα του.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το Λαύριο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος είχε βάλει οκτώ πόντους απέναντι στους πατρινούς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Κόουλμαν να βγαίνει μπροστά και να έχει 10 πόντους.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Απόλλων Πατρών προσπάθησε να πιέσει, προκειμένου να αλλάξει το παιχνίδι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν «πάρει φόρα» από την πρώτη περίοδο, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά η διαφορά έφτασε στον πόντο (35-34), και μετά σε απόλυτη ισορροπία.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τον Μουρ να εκτελεί ελεύθερες βολές, αλλά ο Όσμπορν έκανε την ανατροπή με τρίποντο (39-40). Στη συνέχεια, ο Φλάτερ έδωσε προβάδισμα τριών πόντων για τους γηπεδούχους (43-40). Στα τελευταία πέντε λεπτά ο Μουράτος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο δεκάλεπτο (50-46), σκοράροντας για ακόμα μια φορά.

Στην τελευταία περίοδο το Λαύριο είχε προβάδισμα 7 πόντων, αλλά η διαφορά μειώθηκε στους τέσσερις (65-61). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +6 με τον Μουρ. Το Λαύριο με τρίποντο του Θόρντον στα τελευταία τρία λεπτά (76-68). Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με το Λαύριο να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 14-18, 22-21, 23-17

Το Λαύριο την επόμενη αγωνιστική θα πάει στη Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει τον Άρη (23/3, 17:15), ενώ ο Απόλλων Πάτρας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (24/3, 17:15).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.