Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του 4ου τελικού

Σε έξι ημέρες είναι προγραμματισμένος ο 4ος τελικός της Basket League με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Με το σκορ στο 1-1 η σειρά των τελικών της ελληνικής Basket League απέκτησε ενδιαφέρον μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 67-65.

Η σειρά μεταφέρεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον τρίτο τελικό την προσεχή Κυριακή (11/6, 21:15) κι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (15/6, 21:15) με τους «Πράσινους» να θέτουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της τελικής φάσης των Playoffs του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 15/6 (21:15).

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας