Σερέλης: «Θα δώσουμε το 100% για το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης θεωρεί ότι σημείο κλειδί της νίκης είναι η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 81-67 το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη έκανε το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών και πέρασε στους τελικούς της Basket League. 4

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην εικόνα των «πρασίνων» στο δεύτερο μέρος, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι το «τριφύλλι» θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα.

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολη σειρά. Ξέραμε τα προβλήματα που εχουμε. Ξέραμε πως εχουμε κάνει κακή σεζόν. Είναι πολλά τα πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε. Κάποιες φορές βλέπουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κάποιες φορες άλλο πρόσωπο στον ίδιο τον αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήγαμε απλά στον τελικό, τίποτα δεν έγινε ακόμη. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έπρεπε να είναι 10 πόντοι. Στο τέλος χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και χάσαμε τη συγκέντρωση στην άμυνα. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Φτάσαμε παλι στους 81 πόντους αλλά η άμυνα μας έδωσε τη νίκη.

Είναι όλη τη χρονιά σε πολύ καλή κατάσταση, στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Δεν εχει να κάνει με το πλεονέκτημα, παιζει καλα όλη τη σεζόν. Πρέπει να βγάλουμε αυταπάρνηση και εγωισμό σε όλα τα ματς, σε κάθε φάση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.