Λαρεντζάκης: «Να αφήσουμε την γκρίνια για τον Γουόκαπ ως Έλληνες παίκτες και να δείξουμε τι αξίζουμε» (vid)

Ο Λαρεντζάκης τόνισε ότι δεν περίμενε την ελληνοποίηση του Γουόκαπ και του ήρθε απότομα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Τόμας Γουόκαπ αναφέροντας ότι πρέπει οι Έλληνες παίκτες να αφήσουν την γκρίνια και να βελτιωθούν στο παρκέ.

Όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης για τον Γουόκαπ και την αντίδραση του ΠΣΑΚ:

«Εχουμε δεθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε το επίπεδό του και θα βοηθήσει πολύ την Εθνική αν παίξει τελικά. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και το δείχνει με πράξεις. Μας ήρθε κάπως απότομα αυτή η απόφαση. Είναι πολύ χρήσιμο και για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική. Δείχνει μια πολύ καλή κίνηση.

Θα ακουστούν πολλά, όπως το γιατί να φάει τη θέση ενός Έλληνα παίκτη. Είναι υγιής ο ανταγωνισμός, κάθε παίκτης πρέπει να αποδεικνύει ότι αξίζει να πάρει τη θέση του σε μια ομάδα. Μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει ο ανταγωνισμός. Να αφήσουμε τη γκρίνια και να δείξουμε τι αξίζουμε. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε, και όχι μόνο επειδή είμαστε Έλληνες να επαναπαυόμαστε σε αυτό».

Για τον αγώνα με τον Άρη και την σειρά με την Φενέρ:

«Είχε προβλήματα ο Άρης, κοιτάμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη Euroleague απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο. Πάμε στη Θεσσαλονίκη να κερδίσουμε και να τελειώσουμε τη σειρά και να κοιτάξουμε μετά τη Φενέρ. Θα είναι πολύ ανταγωνιστική σειρά, με πολλή ένταση. Η διαφορά των θέσεων και η έδρα παίζει κάποιο ρόλο. Γνωριζόμαστε καλά με τη Φενέρ, τα θετικά και τα αρνητικά. Η έντασή μας μέσα από την άμυνα είναι ένα βασικό στοιχείο για την έκβαση του αγώνα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας