ΠΑΟΚ-Προμηθέας 97-92: Καλύτερος και αποφασιστικός στο τελευταίο πεντάλεπτο (hls)

Στις άτυπες, αλλά ουσιαστικές "μονομαχίες" των ξένων παικτών στην επίθεση των δυο ομάδες, οι γηπεδούχοι είχαν το 70% των πόντων τους από τέσσερις Αμερικάνους.

Ο ΠΑΟΚ “λύγισε” τον Προμηθέα (97-92) στο κλειστό της Πυλαίας για την 6η αγωνιστική της Basket League και πέτυχε τη τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα, με τους τρείς Αμερικάνους παίκτες του, Ράιλι, Φράνκε, Ρένφρο και Χάντς να σκοράρουν τους 63 από τους 92 πόντους, ενώ στον αντίποδα, ο Στηβ Γιάνγκ είχε 21 πόντους και 22 ο Λιθουανός Κουλμπόκα. Οι Πατρινοί βρίσκονται στο 2-2 έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ήταν μία σημαντική νίκη για τον “Δικέφαλο” του Βορρά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας ως το τέλος του χρόνου, καθώς θα παίξει τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του, εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, την Καρδίτσα και την ΑΕΚ, ενώ το μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι του θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό.


Ο Προμηθέας έδειξε επηρεασμένος από την έλλειψη παιχνιδιών, δεδομένου ότι επέστρεψε στη δράση στην Basket League έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, στους πέντε επόμενους αγώνες θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα εντός και εκτός την ΑΕΚ, το Περιστέρι και την Καρδίτσα.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει διαφορές στο 35’ (80-76) και με εντυπωσιακές προσωπικές φάσεις του Ράιλι δημιούργησε την πρώτη διψήφια διαφορά στο παιχνίδι (89-78 στο 38’). Ο Προμηθέας έκανε φάουλ για να σταματήσει τον χρόνο και εκμεταλλευόμενος τις πέντε μαζεμένες βολές των γηπεδούχων μείωσε μέχρι τους έξι (93-87 στα 28’’) αλλά μέχρι εκεί…

Δεκάλεπτα: 23-30, 46-47, 67-70, 97-92

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.