«Δύσκολα, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα»

Τις δυσκολίες του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ επεσήμανε ο Εστέμπαν Μπατίστα, τονίζοντας πως τίποτα δεν πτοεί τον Παναθηναϊκό που θα μπει αποφασισμένος στο παρκέ για τη νίκη.

Τις δυσκολίες του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ επεσήμανε ο Εστέμπαν Μπατίστα, τονίζοντας πως τίποτα δεν πτοεί τον Παναθηναϊκό που θα μπει αποφασισμένος στο παρκέ για τη νίκη.


Ο Ουρουγουανός σέντερ, μίλησε για το πώς περιμένει την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι αιωνίων ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.


«Ολα αυτά τα χρόνια που παίζω στην Ευρώπη είχα ακούσει πολλά για αυτά τα παιχνίδια. Ε, να που ήρθε η ώρα να παίξω σε έναν από αυτούς που αγώνες που άκουγα. Ξέρω καλά πόσο σημαντικό ματς είναι. Το ξέρουμε όλοι μέσα στην ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για κάθε παίκτη» ήταν τα λόγια του Μπατίστα στην εφημερίδα «Goal» για να συνεχίσει:


«Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς για μας, γιατί έρχεται στην αρχή της σεζόν και γιατί έρχεται σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Επίσης γιατί έρχεται και σε μια περίοδο που μας ταλαιπωρούν οι τραυματισμοί και δεν μας έχουν επιτρέψει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε έστω μια προπόνηση όλοι μαζί. Μέσα σε όλα το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί θα αναγκαστούμε να υποδεχτούμε τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Τίποτα όμως δεν μας πτοεί. Θα μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Θα ξεχάσουμε τα προβλήματα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».


Για το πώς ένιωσε μόλις πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:


«Η πρώτη σκέψη ήταν πως αποτελεί τιμή για μένα που με θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα, που είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης. Αισθάνθηκα χαρά και υπερηφάνεια» ανέφερε ο Μπατίστα, προσθέτοντας:


«Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα μια μεγάλη ομάδα. Πολύ μεγάλη. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μικρή ομάδα πλέον. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, ένας σύλλογος που βρίσκεται πάντα στην κορυφή και αυτό το σκεπτικό ακριβώς έχουμε και αυτό μόνο σκεφτόμαστε. Το πώς να τον διατηρήσουμε εκεί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που όταν θέλει κάτι παλεύει για να το κατακτήσει και τίποτα δεν μπορεί να την πτοήσει και να τη σταματήσει».


Τέλος, για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τις σκληρές του προπονήσεις:


«Πολύς κόσμος λέει πολλά για πολλούς. Και τα λέει χωρίς να ξέρει. Εγώ ξέρω τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εχω παίξει υπό τις οδηγίες του και είμαι ακόμα ζωντανός. Ε, αυτό κάτι λέει.. Δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ενας προπονητής που έχει προσήλωση, που δουλεύει σκληρά και που προσπαθεί να βγάλει ό,τι καλύτερο έχει κάθε παίκτης και να πάει τον παίκτη και την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.