Σπανούλης: «Με εξιτάρει το νέο ξεκίνημα» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης παρουσιάστηκε και επίσημα από την ομάδα του Περιστερίου. Διαβάστε τι είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Περιστερίου, που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλες αυτές τις μέρες και στο κοινό όραμα και πλάνο που βάλαμε για αυτή την διετία που θα είμαστε μαζί, θέλω να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Πανταζόπουλο γιατί όλες αυτές τις μέρες μίλησα μαζί του πιο πολύ απ’ ότι με τη γυναίκα μου.

Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μου, κάτι που μου αρέσει πολύ κάτι με εξιτάρει κάτι που νιώθω καλά με αυτό. Κάναμε πολύ ωραίες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Περιστερίου, με τους προέδρους, με τον Γιώργο, με αυτό το όνομα που έχει το Περιστέρι. Θέλω να γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα γίνει μόνο αν παίξουμε ένα σωστό ελκυστικό μπάσκετ το οποίο θα εξιτάρει τον κόσμο και το οποίο θα φέρει πολλά νέα παιδιά και πολύ κόσμο στο γήπεδο του Περιστερίου, όχι μόνο από τον δήμο Περιστερίου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος δήμος στην Αθήνα και από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, αλλά και από όλη την Αθήνα. Να έχουμε μία μπασκετική ταυτότητα και μία μπασκετική κουλτούρα που θα αρέσει σε όλους στο Περιστέρι.Επέλεξα το Περιστέρι για να είναι η πρώτη ομάδα μου γιατί είμαι και ένας άνθρωπος που πάντα σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου θέλω να ξεκινάω από την αρχή σωστά. Το Περιστέρι είναι μία πολύ ιστορική ομάδα με τεράστιες επιτυχίες για το δήμο στο παρελθόν, είναι μία ομάδα που έχει μπασκετική κουλτούρα, εξαιρετικές ακαδημίες, ένας Δήμος σε μία πόλη που αγαπάει πολύ το μπάσκε. Σε όλα αυτά έχουμε κοινή γραμμή και θα πορευτούμε μαζί. Ο κόσμος για το τμήμα μπάσκετ του Περιστερίου είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι, για μένα αυτή θα είναι επιτυχία, αυτό θα είναι το πρωτάθλημα.

Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να δω είναι να γεμίσει το γήπεδο, να δούμε ξανά κόσμο στο Περιστέρι και εμείς από τη σειρά μας να δουλέψουμε πάρα πολύ, που για μένα η σκληρή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ένας καθημερινός αγώνας να ξεπερνάμε τα όρια μας, τα όρια που βάζουμε εμείς για τους εαυτούς μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους, ευχαριστώ τον Γιώργο, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και εύχομαι να έχουμε μία όμορφη χρονιά και πάνω από όλα με υγεία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.