Πήρε το «θρίλερ» ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος μετά από δυο παρατάσεις νίκησε στην Αμαλιάδα το Ρέθυμνο 102-97 και «βλέπει» πλέι οφ. Πόσλεϊ και Κάρσον με ήταν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών στο τέλος της δεύτερης παράτασης με τον Μούντι να σκοράρει 44 πόντους για τους Κρητικούς.

Ο Κόροιβος μετά από δυο παρατάσεις νίκησε στην Αμαλιάδα το Ρέθυμνο 102-97 και «βλέπει» πλέι οφ. Πόσλει και Κάρσον με ήταν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών στο τέλος της δεύτερης παράτασης με τον Μούντι να σκοράρει 44 πόντους για τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, βρήκαν ρυθμό, και κατάφεραν να φτιάξουν μια μικρή διαφορά, την οποία όμως δεν μπόρεσαν να συντηρήσουν με τους Κρητικούς να κλείνουν την πρώτη περίοδο με έναν πόντο πίσω, 17-16. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, όμως δεν πτοήθηκε συνέχισε την καλή της αμυντική λειτουργία, ενώ το κομμάτι της επίθεση ανέλαβαν οι Πόλσεϊ και Χάινς. Η διαφορά για την ομάδα της Αμαλιάδας, έφτασε τους 8 πόντους, 26-18 με τον Μούντι να είναι ο μοναδικός παίκτης του Ρεθύμνου που είχε ανοιχτή γραμμή με το καλάθι. Έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να κρατούν αυτή την μικρή διαφορά, 39-32. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και με τον Κάρσον σε ρόλο σκόρερ και δημιουργού, προηγήθηκαν με 46-34, ενώ κατάφεραν να περιορίσουν και την δράση του Μούντι. Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα, βρήκαν σκορ από την γραμμή των βολών, όμως όσες φορές κατάφεραν να μειώσουν, δεν ήταν αποτελεσματικοί στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να διατηρεί το προβάδισμα και μια μικρή διαφορά. Μούντι και Γιαννόπουλος ήταν αυτοί που βοήθησαν το Ρέθυμνο αρχικά να καλύψει την διαφορά και να προηγηθεί με 72-71, δυο λεπτά πριν το φινάλε. Ο Μούντι ήταν απόλυτα εύστοχος από την γραμμή των βολών, όχι όμως και ο Πόλσει που ευστόχησε σε μια, έκανε το 76-76 και ο αγώνας πήγε στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 86-82 με τρίποντο του Σπυριδονίδη, όμως ο Μούντι με 4 στις 4 βολές έστειλε τον αγώνα σε δεύτερη παράταση. Πόσλεϊ και Κάρσον ήταν εύστοχοι από την γραμμή των βολών και έδωσαν την νίκη στην ομάδα τους με 102-97.

Αυτοί οι δύο ήταν και οι πρώτοι σκόρερ για τους νικητές με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ για το Ρέθυμνο, πέραν του Μούντι που είχε 44 πόντους, ο Ντάνιελς σκόραρε 16.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 39-32, 60-52, 76-76, 86-86 (α΄παρ.) και 102-97 (β’ παρ.)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.