Παπαπέτρου: “Κίνητρο η επιστροφή του Ολυμπιακού”

Άνοδο της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος φέρνει κατά τον Ιωάννη Παπαπέτρου η επιστροφή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κατά την παρουσίαση της Basket League:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει διατηρήσει ένα μέρος του κορμού από πέρυσι, μαζί με την προσθήκη αρκετών παικτών και του νέου προπονητή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από πέρυσι. Ο κόουτς έχει δική του φιλοσοφία και δομή για το πώς θέλει να παίξει η ομάδα. Προσπαθούμε να το δείξουμε και στα φιλικά, θέλουμε να παίζουμε ομαδικά στην επίθεση και σκληρά στην άμυνα. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και το πρωτάθλημα να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Καλή επιτυχία σε όλους».

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο. Η “αντιπαλότητα” των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Όμως, σίγουρα, η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχει μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ καλό σύνολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης