ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» της προετοιμασίας μόνο με Έλληνες παίκτες

Λυκογιάννης: «Είμαστε φιλόδοξοι και «πεινασμένοι», περιμένουμε με ανυπομονησία τον κόσμο μας».

Η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για την έναρξη της προετοιμασίας, περιελάμβανε μόνο Έλληνες παίκτες και στο πρώτο «ζντό» της επόμενης σεζόν, ο τεχνικός Άρης Λυκογιάννης είχε στην σέντρα του κλειστού PAOK Sports Arena τους: Γιώργο και Μιχάλη Καμπερίδη, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλη Τολιόπουλο, Αντρέα Χριστοδούλου, Αντώνη Καραγιαννίδη, Απόστολος Ρούμογλου και τους εφήβους Στράτο Καλλιοντζή και Πρόδρομο Ταχυρίδη, καθώς και τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αύριο (19/8) αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη ο Ντέρεκ Ουγκμπίντε, ενώ στις 25 του μήνα, ο Νίκος Καμαριανός, πρόκειται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας όλα τα μέλη του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκαν στα απαραίτητα Covid-19 τεστ, ενώ αύριο (19/8) αναμένεται να συνεχιστούν οι εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στη δουλειά που πρέπει να κάνει η ομάδα του ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

«Μοναδικός στόχος αυτή στιγμή είναι να δουλέψουμε όσο πιο έντονα και πιο σκληρά γίνεται, προκειμένου να βρούμε τους απαιτούμενους ρόλους και την απαιτούμενη χημεία και να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία θα μάχεται και θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, θεωρώ ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε αρκετά φιλόδοξοι και πεινασμένοι, αλλά και αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και πάλι στο γήπεδο, ο κόουτς Λυκογιάννης τόνισε: «Είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, να παίξουμε ξανά με τον κόσμο, πολύ περισσότερο σε αυτό εδώ το γήπεδο που όλοι γνωρίζουμε ότι θα μας δώσει μία έξτρα ώθηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.